En Mi Salsa op Houtfestival 2012
Date: 
17-06-2012

Op zondag 17 juni van 12:00 tot 19:00 uur staat stichting En Mi Salsa met haar fair trade producten in het stadspark van Haarlem op dit gratis festival!

Het festival

Het festival staat in het teken van een kleurrijke totaalervaring met muziek, veldacts, (jeugd)theater, beeldende kunst, workshops en markten. Vanaf 12.00 tot 21.00 uur zijn er acts geprogrammeerd op muziekpodia én in tenten, zoals het Talentenpodium en de Familietent (met o.a. kindertheater). Daarnaast is er op het veld een unieke combinatie van beeldende kunst en straattheater te zien.

De curiosa/fair trade markt

De voorkeur gaat uit naar producten of instellingen met een fair trade karakter. Goed nieuws: stichting En Mi Salsa is van de partij! www.enmisalsa.nl.

De culinaire markt

Ook dit jaar wordt aan organisaties en groepen die culinaire culturen of voorwerpen presenteren, de gelegenheid geboden om een marktplaats te huren. Sinds vorig jaar is het festival een duurzame weg ingeslagen en volgt hiermee de algemene duurzaamheidtrend. Markthouders worden verplicht om gebruik te maken van biologisch afbreekbaar wegwerpbestek (borden, servetten, bekers, messen etc. in plaats van de plastic variant; zie bijvoorbeeld www.biofutura.nl). Op het festivalterrein wordt vanaf dit jaar afval gescheiden ingezameld en dit kan alleen een succes worden met steun van de deelnemers op de culinaire markt.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of JoHo Worldsupporter
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
17-06-2012
Statistics
6
Selected Categories