Inspiratie bijeenkomst Ondernemen Zonder Grenzen
Date: 
26-06-2012

Doe mee met de businessplan competitie

Loop jij, of iemand in jouw omgeving, rond met een innovatief idee gericht op Afrika, Azië of Latijns-Amerika? En zou je dit idee willen realiseren? Dan is de businessplan competitie Ondernemen Zonder Grenzen 2012 iets voor jou!

Windturbines in Kenia produceren en verkopen of een ecofashion label voor jurkjes van duurzame zijde starten? Dit zijn de winstgevende en duurzame plannen die twee deelnemers van de vorige editie van Ondernemen Zonder Grenzen naar de eindstreep brachten. Inmiddels ondernemen zij. Ben jij de volgende?

Tot 8 juli kun jij je opgeven bij Ondernemen Zonder Grenzen. NCDO, BiD Network, Ernst & Young en De Investeerdersclub organiseren deze competitie om internationaal ondernemerschap te stimuleren en Nederlanders te inspireren om zakelijke kansen te zien in opkomende markten. Na 8 juli volgt de eerste selectieronde.

Meld je snel aan en kom naar de inspiratie bijeenkomst op 26 juni in het Koninklijk Instituut voor de Tropen waar o.a. Nils Roemen van #DURFTEVRAGEN je meeneemt op avontuur.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of JoHo Worldsupporter
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
26-06-2012
Statistics
1
Selected Categories