Add new comment

Waar het mee begon...

De reden waarom ik zover ben gekomen om een No Buy kleding te gaan doen, is begonnen vanuit mijn geloof. Mijn geloof leert mij aan niet onnodig veel te verspillen. Het niet verspillen van water en hier zorgvuldig mee omgaan is een mooi voorbeeld. Van mijn moeder kreeg ik een verhaal te horen dat zij vroeger maar twee outfits hadden en het maar daarmee moesten doen, omdat zij in een arm gezin is opgegroeid. Ik ben toen gaan nadenken en stil gaan staan bij het feit dat ik veel van de kleding die in mijn kledingkast hangt niet eens draag en besloot hier verandering in te brengen. Ik heb ontzettend veel kleren weggedaan en deze gedoneerd en heb vervolgens vijf dezelfde jurken ingeslagen in verschillende kleuren die ik makkelijk kan dragen en heb toen mezelf voorgenomen om echt NIKS meer te kopen als het niet noodzakelijk is. 

Ik kan denk ik als tip meegeven dat je echt iedere keer stil moet staan voor je iets wil kopen en jezelf moet afvragen: "Zijn alle kledingstukken in mijn kast dan niet voldoende voor mij dat ik gewoon weer een nieuwe kledingstuk erbij wil?", terwijl je in achterliggende gedachtes houdt dat er mensen zijn die met een paar kledingstukken al meer dan tevreden mee zijn. 

Haha een No Buy cookies of No Buy chips is voor mij een lastige. Ik ben er momenteel mee bezig om dit te verminderen met als doel stoppen, maar dat gaat mij toch wel wat meer tijd en moeite kosten helaas :(

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.