Druk, druk, druk!

Hey iedereen,

Ik ben een tijdje niet zo actief geweest doordat ik het nogal druk had met school, maar nu het bijna herfstvakantie is heb ik weer wat tijd om te schrijven. Ik heb ook niet helemaal stilgezeten de afgelopen tijd. Zo heb ik een (gratis) abonnement genomen op het tijdschrift 'OneWorld Magazine', een tijdschrift dat gaat over de duurzaamheid in de wereld en hoe ons leven verbonden is met het leven van mensen wereldwijd. Het lijkt me erg interessant om te lezen. OneWorld heeft ook een website, www.oneworld.nl, vol met artikelen, video's en tips. Ook kun je digitaal het tijdschrift lezen en/of een abonnement aanvragen, mocht je dit willen. Het is zeker het bekijken waard!

Dit is niet het enige. Zoals ik in mijn vorige blog al schreef, telt mijn reis naar Zuid-Afrika mee voor mijn maatschappelijke stage die deze week is. Morgen geef ik, samen met een ander meisje dat ook mee was, een presentatie voor de hele derde klas over de reis. We vertellen onder andere iets over wat we daar hebben gedaan, wat onze ervaringen waren en bij welke projecten we hebben geholpen. Helaas komt niet alles aan bod omdat we ongeveer 20 minuten hebben, maar toch vind ik het echt gaaf om te doen. Misschien worden anderen hierdoor geïnspireerd om zich voor een reis op te geven, dat zou echt leuk zijn! Ik ben dus al de hele week op school hiermee bezig, en nu ben ik bijna klaar. Mocht je benieuwd zijn naar de presentatie, dit is de link van de Prezi die erbij hoort: http://prezi.com/uzitpss78uyn/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Verder heb ik zaterdag een reünie met de andere expeditieleden. Ik heb echt zin om iedereen weer eens te zien en te spreken :)

Groetjes,
Michelle

Contributions, Comments & Kudos

Hey ik ken dat magazine. Ligt

Hey ik ken dat magazine. Ligt geloof ik bij m'n tandarts ofzo! haha, nooit geweten wat dat was. Volgende keer toch even lezen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Miepje25
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1 1
Selected Categories