TONY'S CHOCOLONELY

Het is een tijd geleden sinds ik mijn profiel heb ge-update! Ik ben dan ook voornamelijk bezig geweest met school. Maar nu ik mijn draai in het schoolleven weer heb gevonden kan ik weer verder met de wereld supporten! :D
Ik ben vandaag klein begonnen door i.p.v. 0,30 cent uit te geven aan een euroshopper chocolade reep heb ik een (veel lekkerdere) Tony's chocolonely reep gekocht!
Tony's chocolonely is namelijk een lange termijn relatie aangegaan met de cacao boeren in Kingsley, Ghana. Hierdoor weten zij zeker dat ze met hun cacao bonen bij Tony's chocolonely terecht kunnen en krijgen ze er ook nog eens een goeie prijs voor! En zeg nou zelf, nu je dit weet smaakt het toch ook veeeel lekkerder!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Is dat maar 30 cent verschil?

Is dat maar 30 cent verschil? Oooh, goeie tip!

Chocolate!!

:O ik wil ook!! Ik dacht zelf eigenlijk ook dat het veel duurder zou zijn, maar 30 cent is bijna geen verschil.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sanneyeung
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 2
Selected Categories