Zikomo kwambiri Worldmapping!

Lieve Worldmapping,

Wat heb ik een gave en mooie tijd gehad in Malawi! Mede door jullie is mijn droom deze zomer werkelijkheid geworden en ben ik afgereisd naar het onbekende. Twee weken geleden heb ik een presentatie gegeven op mijn school, en wat stond ik daar vol trots over mijn avontuur te vertellen! In die ochtend toen ik aan mijn ontbijt zat ging ik bij mijzelf eens na wat ik de afgelopen maanden allemaal heb geleerd. Al snel stelde ik aan mijzelf de vraag hoe ik een aantal maanden geleden aan die ontbijttafel zou hebben gezeten en wetende dat ik zo een presentatie voor een grote groep mensen zou moeten gaan geven. Bij het antwoord hierop voelde ik mij enorm goed omdat ik hier nu met zo veel meer zelfvertrouwen zat dan dat ik een tijd geleden zou hebben gezeten. Had je mij een jaar geleden gevraagd of ik een presentatie had willen geven dan was het antwoord hier heel snel nee op geweest. Dit is namelijk een van de dingen die ik nooit zou hebben gedurfd om te doen, en nu doe ik het allemaal gewoon en ondertussen met een grote glimlach op mijn gezicht! In mijn reis zaten zo veel speciale momenten waaruit ik een hoop dingen heb geleerd! Hierdoor sta ik een stuk sterker in mijn schoenen zoals ze dat vaak zeggen!

Ik heb het al veel vaker benoemd maar dat ik heb besloten met jullie op reis te gaan is het beste wat ik hebben kunnen doen! Het is zo iets speciaals geweest en ik denk er nog elke dag met een dikke smile op mijn gezicht aan terug! Er zit hier een enorm dankbare jongen! Ik hoop dat ik jullie nog vaak kan helpen op de infodagen zodat ik en andere Worldmappers andere jongeren kunnen inspireren met onze verhalen.

Bij deze, super bedankt guys! Oftewel hoe ze dat in Malawi zo mooi kunnen zeggen,
Zikomo kwambiri!

Liefs Jorrick

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Ik hoor bij veel mensen die

Ik hoor bij veel mensen die vrijwilligerswerk hebben gedaan dat hun zelfvertrouwen omhoog ging. Tja, het bouwt karakter om zomaar de wereld rond te reizen en mensen te gaan helpen.
Leuk dat je een presentatie gegeven hebt!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
19 1
Selected Categories