Weekendje naar Mole

Ben helemaal vergeten te schrijven over mijn weekendje naar Mole National Park. Iets waar ik al naar uit had gekeken toen ik nog in NL was.

Op vrijdagmiddag (14.30) zou ik samen met Meriam en Margriet de bus nemen vanuit Tamale naar Mole. Gelukkig hadden andere vrijwilligers ons al gewaarschuwd dat de bus waarschijnlijk veel later zou komen dan gepland. Vol goede moed zaten we daar dan te wachten en te wachten en te wachten... en te wachten...bij elke bus die kwam hoopte we dat het onze bus was, maar tevergeefs. Toen we de moed bijna op hadden gegeven kwam om 17.30 dan toch echt onze bus. JEUJ!! Na veel gedring en geduw konden we dan eindelijk op weg naar Mole.
Omdat we gehoord hadden dat er 's avonds vaak overvallen waren hadden we ons op het ergste voorbereid en ons geld al verstopt in onze bh's haha. Maar gelukkig was dit achteraf nergens voor nodig en kwamen we gewoon veilig aan in Mole.

De volgende ochtend om 7.00u zijn we de walking safari gaan doen door het park. Wat een ervaring! Na een half uurtje lopen hoorde onze ranger wat geritsel en kwam er achter de bomen een olifant vandaan. Wat een groot beest! En wat gaaf om ze zo in het wild te zien! We hebben zijn weg gevolgd en nog andere olifanten gespot. Maar ook antilopen en ' pumba's' gewoon in de achtertuin.

's Middags zijn we naar een klein dorpje gegaan waar de de ' chief' ontmoet hebben en mee hebben kunnen doen aan een traditionele dans. Wat een gave ervaring was dat! Allemaal blije kindjes die mee danste en volop muziek. Hadden we zoiets in Nederland ook maar :D

De weekendjes weg zijn denk ik wel de mooiste momenten hier in Ghana, om ook even weer tot rust te komen. Hopelijk lukt het me snel om foto's te uploaden.

Liefs,

Irene

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Msschien zijn de foto's te

Msschien zijn de foto's te groot om up te loaden? Probeer anders een upload site zoals photobucket (moet wel ff een accountje maken). Wil de foto's graag zien!!

Hey Irene, haha ja op de bus

Hey Irene, haha ja op de bus wachten duurt daar vooreeuwig. Dat lees ik wel vaker :P

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5 2
Selected Categories