I'VE GOT A TWENTY DOLLAR IN MY POCKET...

Vrijdag kreeg ik een zeer bijzondere verrassing, namelijk mijn eerste wereldsupporters toelage.

Nadat de ING al de hele dag een beetje kuren vertoonde stond er opeens een onbekend bedrag op mijn rekening bijgeschreven, er al vanuit gaande dat dit wederom een foutje was van de ING kwam ik er tot mijn grote geluk achter dat dit van JOHO kwam.

Niet alleen een enorme motivatie om zo door te gaan, ook een mooi bedrag om weer wat inspirerende acties op touw te gaan zetten. Zo wil ik binnenkort voor een grote groep vrienden een wereldmaaltijd gaan organiseren waar ik tevens mijn Vietnam verhalen kan delen.

Dus voor alle wereldsupporters actief op dit forum, blijf doorgaan met jullie goede werk en share the happiness!!

Have a good week you all!

liefs Cecile

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Goed idee om een Fair Trade

Goed idee om een Fair Trade maaltijd te maken! Kijk, die 20 euro is toch weer leuk meegenomen!

Hi Dennis

Dankje.. :) ja leuk om zo toch weer te kunnen delen.

De toelage is overigens heel wat meer dan 20euro, dus echt een goed startbedrag als je een grote actie op touw wil zetten.

Ik ben momenteel aan het afstuderen dus moet mijn tijd echt goed verdelen, ik hou het voorlopig bij allerlei kleine initiatieven.

Groetjes Cecile

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7 2
Selected Categories