Heimwee

Inmiddels ben ik alweer iets meer dan een maand terug in Nederland. Ik heb stiekem behoorlijk heimwee naar de mooie cultuur, natuur en mensen daar in 'the warm heart of Africa' en krijg steeds bijna tranen in mijn ogen als ik de foto's en filmpjes van mijn tijd daar terugzie. Ik heb zo'n mooie tijd gehad en zo'n mooie ervaring op gedaan!

Gelukkig heb ik onze lieve huismoeder de afgelopen tijd nog eventjes gesproken via een smsje. Ik heb haar namelijk voor mijn vertrek terug naar Nederland mijn oude nokia 3310 (of een net iets nieuwere versie) gegeven, omdat haar mobieltje was gestolen. Dat mobieltje kostte haar 1/3 van haar maandsalaris (zo'n 15 euro) en was voor haar dus heel veel geld. Doordat ik haar mijn mobiel heb gegeven met mijn nummer van daar en het resterende beltegoed, kan ik af en toe nog eens een berichtje naar haar sturen.

Twee lokale vrijwilligers van ons project heb ik inmiddels eventjes via facebook gesproken en zij hebben mij een beetje verteld wat er op dit moment bij het project gaande is. Erg leuk om zo een beetje op de hoogte te kunnen blijven, want ik wil graag betrokken blijven bij mijn project.
Volgend jaar heb ik meer dan een half jaar vrij omdat ik moet wachten voor ik kan beginnen aan mijn coschappen, dus ik zit er dan aan te denken om weer vrijwilligerswerk te gaan doen, maar dan misschien in een ander gebied op de wereld.

Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld met zulke mooie en liefdevolle culturen waar ze nog zoveel hulp kunnen gebruiken. Ik zou op die plekken ook nog heel graag een steentje willen bijdragen, omdat wij als Nederlanders het in vergelijking met hen veel te goed hebben en we daar toch eens vaker bij stil moeten staan

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Slim dat je je telefoon hebt

Slim dat je je telefoon hebt achter gelaten. Zo blijf je in contact! Ja hier in Nederland hebben we het idd heel erg goed. Ben wel blij om te zien dat zoveel mensen vrijwilligers werk doen! Jullie doen echt top werk!

--

Wat lief van jou om je telefoon achter te laten.

Is inderdaad fijn om contact te houden, mijn lieve leerlingen mailen mij nog regelmatig engelse mailtjes om trots hun vorderingen te kunnen tonen.

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ManonDamen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5 2
Selected Categories