Lentil as Anything - Een non profit restaurant dat ik bezocht in Melbourne (australie)

Lentil as Anything is een enorm leuke innovatieve organisatie. Toen ik in Australie op vakantie was in 2012, ging ik samen met mijn nicht & zusje naar Lentil as Anything. Het zat op een hele mooie locatie. Het is een restaurant dat verschillende gerechten serveert (buffet) zoals italiaans, marrokaans, indiaas etc. Je kan dit eten opscheppen en hier van genieten. Na het eten mag je in een emmer je eigen bijdrage doen. Dus wat jij vindt dat het gerecht waard was. Dit kan varierend zijn van 2 dollar tot 20 dollar. Het is een heel bijzondere organisatie. Er kwamen verschillende type mensen tezamen en men was buiten op het terras gitaar aan het spelen, business mensen kwamen om te lunchen, jongeren, maar ook gezinnen. Echt een aanrader, mocht je een keer naar Australie gaan. httppublic://blog/lentil_3_0.pnglentilasanything.com/ Hieronder een foto die ik er heb gemaakt.

Contributions, Comments & Kudos

Nouuuuu te veel blogs gaan

Nouuuuu te veel blogs gaan over eten! Krijg honger :P Zijn er niet een heleboel mensen die veel eten en dan maar 2 euro betalen? Ziet er wel gezellig uit :)

haha eten is ook belangrijk

haha eten is ook belangrijk in het leven. ja er zullen vast mensen zijn die wat minder betalen, maar ook genoeg die juist meer geven. want dit restaurant schijnt volgens mijn nicht was het er altijd heel erg druk! daarbij is het ook een non profit organisatie, als je kijkt naar de prijzen wat wij hier in een restaurant betalen is het lang niet waard;)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of CiskeLelij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2 2
Selected Categories