Terugkomdag Stichting Muses

Vijf oktober ga ik naar de terugkomdag van Stichting Muses. Hier krijgen we workshops over dingen als ‘Hoe presenteer ik mijzelf en mijn buitenlandervaringen’ en ‘Hoe implementeer ik mijn ontdekte kwaliteiten op mijn CV’. En natuurlijk kunnen we onze ervaringen delen met de andere deelnemers die naar het buitenland geweest zijn!
De voorbereidingsdag van Stichting Muses heb ik vóór mijn reis al gevolgd, en die was erg goed bevallen. Ik ben erg benieuwd wat me te wachten staat volgende week zaterdag!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Ruth
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories