Vertrek echt in zicht!

Namasté!

Vorige keer schreef ik dat het aftellen voor mijn reis kon beginnen. Nu is mijn vertrek naar Kathmandu echt in zicht! Ik begin al lichtelijk de spanning op te voelen komen of ik wel de juiste dingen in mijn koffertje stop en ben erg benieuwd of ik de mensen daar wel ga begrijpen. Toch moet ik zeggen dat ik me er verder redelijk rustig onder voel (maar zal op het vliegveld wel even ander zijn ;-)).
Afgelopen zondag heb ik een borrel georganiseerd voor vrienden om ze nog even te zien voor mijn vertrek. Op deze borrel heb ik geld ingezameld voor mijn project. Via deze weg wil ik iedereen die er was nogmaals heel erg bedanken. Ook de mensen die door mijn brief geld voor het project overgemaakt hebben, wil ik danken voor de steun. Ik ben erg blij dat iedereen zo betrokken is!

Vandaag kreeg ik als klap op de vuurpijl een heel leuk pakketje van Medeco binnen. Ik heb een doos ontvangen met diverse verbandmiddelen en handschoenen voor de kliniek en de apotheek waar ik zal gaan helpen (zie foto). Ook de inhoud van deze doos zal mijn koffer ingaan, dus mijn ruimtelijk inzicht zal op de proef gesteld worden! Het is heel leuk dat een bedrijf als Medeco op deze manier de instelling waar ik vrijwilligerswerk ga doen wil ondersteunen, dus ook veel dank hiervoor.

Ik ben daarnaast ook al druk aan het oefenen om de basiswoordjes uit het Nepali te leren. Heeft iemand nog tips of handige zinnen?

Groetjes, Elise

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

haha als ik Nepali sprak zou

haha als ik Nepali sprak zou ik je met alle liefde willen helpen, hellaas hou ik het bij Nederlands. De mensen daar zullen zeker blij zijn met de First Aid dingen! Hou ons op de hoogste!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.