2e keer in de krant & mijn blog

Voor ik naar Uganda ging stond ik al in het brabantsdagblad, en nu na terugkomst ben ik wéér geïnterviewd, dit keer door het weekblad 's-hertogenbosch. Super gaaf om op deze manier zoveel mogelijk mensen over mijn ervaringen te vertellen.
In 's-Hertogenbosch zijn er niet veel mensen die worldmapping kennen omdat hier geen info avonden zijn. Tof dat jongeren op deze manier toch kennis maken met de organisatie.

(Het bestand is te groot om als bijlage toe te voegen, in de volgende link is het artikel te vinden:http://ukomo-ndoto.blogspot.nl/2013/09/weer-in-de-krant.html)

En mijn blog:

Het is jullie misschien al wel opgevallen dat ik op deze blog niet veel artikelen plaats, dat betekent niet dat ik niet meer actief bezig ben met mijn reis, in tegendeel!Er zijn 2 dingen waar ik me nog veel mee bezig hou:
1. Ik blog op mijn andere blog: ukomo-ndoto.blogspot.nl , hier kan ik veel meer qua opmaak en foto's toevoegen en dat vind ik toch echt iets prettiger werken, ik zal zo af en toe wel wat tekst naar deze blog toe kopiëren.
2.publiciteit! afrikanieuws.nl / 2x in de krant/ artikel op beautylab.nl .. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen de geweldige organisatie worldmapping kennen. via deze manieren bereik ik echt véél mensen. Maar ik doe het natuurlijk ook in het klein, mensen die ik tegenkom vertellen over mijn reis, op school, bij mijn broertje in de klas hangt info.. etc. etc.

Contributions, Comments & Kudos

Weer in de krant! Je wordt

Weer in de krant! Je wordt nog beroemd! Ik vind je blogs erg leuk om te lezen hoor! Ik zal je blog op Ukomo naar je vaste blog zoeken. =)
Bedankt voor al het delen!
ukomo-ndoto.blogspot.nl#sthash.WSZgb4LH.dpuf

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jette Mes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
13 1
Selected Categories