Ervaring Millenium doel

Als ik één Millenium doel moet kiezen om mijn ervaring in Uganda mee te delen, dan kies ik voor Millenium doel 2, dat alle kinderen naar school moeten. Ik heb kunnen helpen aan project Lwengo, en dit project zorgt er onder andere ervoor dat er meer scholen komen. Ook heb ik mee kunnen doen aan een les op een school, waarin wij ook even voor de klas mochten staan. Ik vond het heel mooi om te zien dat de kinderen heel dankbaar waren om naar school te kunnen. Dus waardeer je opleiding, want sommige kinderen zouden er alles voor over hebben, maar kunnen bijvoorbeeld om financiële redenen niet naar school, of er is gewoon geen school in de regio waar zij wonen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Mooie keuze. Het is zeker een

Mooie keuze. Het is zeker een goed doel!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Shanna van Breukelen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7 1
Selected Categories