Dopper

Hallo lezers,

Afgelopen week heb ik weer een klein steentje bijgedragen aan het verbeteren van onze wereld, ik heb namelijk een Dopper gekocht. Dit drinkflesje roept plastic zwerfafval een halt toe, stimuleert het gebruik van kraanwater en het steunt waterprojecten in Nepal. Het steunen van de waterprojecten gaat zo: 'Schoon en veilig drinkwater is lang niet altijd zo vanzelfsprekend als bij ons thuis. Daarom gaat een deel van de opbrengst van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.'

De Dopper ziet er ook nog eens leuk uit en drinkt lekker. Al met al is dit dus een goede aankoop geweest en een echte aanrader!

Oja, ik heb dit flesje bij de wereldwinkel gekocht en kreeg daar gratis een klein tasje met een wensspreuk erbij; altijd leuk!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Ik vind deze dingen super. Ik

Ik vind deze dingen super. Ik denk dat ik er ook ééntje ga kopen.

Heb hem zelf nu ook en het is

Heb hem zelf nu ook en het is echt een geniaal flesje! (Ook leuk om als kado aan iemand te geven )

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of wssanne1
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4 2
Selected Categories