Fotoboek af !

Na wat uurtjes werk, was mijn fotoboek vorige week helemaal af :)
De mooiste foto's zitten er in, net als alle krantenartikelen, mn motivatiebrief en het reisticket. Als uiteindelijk alles lukt met de subsidie, wil ik ook mijn blogberichten en mijn wereldsupporter CV er in verwerken!

Op de verjaardag van mn vader afgelopen weekend heb ik het fotoboek laten zien en mijn reiservaringen verteld aan vrienden en familie.
Mensen die de foto's voor het eerst zagen waren helemaal erg enthousiast!
Het leukst was dat mijn tante en oom ook veel eigen reiservaring weer konden delen met mij !

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Hey leuk! Goed idee om er een

Hey leuk! Goed idee om er een fotoboek van te maken! Ik heb ook 10000000 foto's op m'n computer staan, maar voor één of andere reden kijk ik toch veel vaker in mijn fotoboek dan in mijn mapje met Foto's. =)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lauradewit
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0 1
Selected Categories