I am a leader

Gisteren stapte ik de trein weer in samen met mijn mede wereldsupporter en Malawi maatje, Jorrick, om naar Utrecht te gaan voor een infodag van Worldmapping. Al ging het niet helemaal van je en het met de ns, niet heel opmerkelijk, maar gelukkig waren we uiteindelijk op tijd.

We kwamen aan bij seats2meet en ik zag daar Sofie staan, mijn expeditieleider die de presentatie zou gaan doen. Wat ontzettend leuk! Meteen een knuffel en het was weer zoals 'vanouds'.

Er waren 5 mensen uit Malawi aanwezig, 1 uit Zuid-Afrika en een expeditieleider uit Uganda als ervaringsdeskundige. Tijdens de presentatie hadden we veel inbreng en konden we al onze verhalen en ervaringen vertellen.

In tegenstelling tot de infodag in Nijmegen waren er veel meer mensen: zo'n 40! En de mensen waren heel erg geïnteresseerd en stelden veel vragen. Wat erg leuk was want zo kon ik natuurlijk ook weer meer vertellen.

Na afloop kwamen er meteen mensen op me af met allerlei vragen. 'Hoe heb jij je keuze gemaakt tussen Malawi en Uganda?' 'Hoe was het om met zo'n grote groep te gaan?' 'Hoe werkt Wereldsupporter eigenlijk?'

Het blijft mooi om jongeren voor je te hebben staan die helemaal aan het stuiteren zijn om te beginnen aan hun avontuur. En ook blijft het mooi om mijn ervaringen met hen te delen waardoor ze nog meer gaan stuiteren. Want 'If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader'. En wat Joy, onze Malawiaanse expeditieleider altijd zei: 'You are the leaders of today and tomorrow'.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jules
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories