de reünie:)

Eindelijk kan ik mijn vrienden weer eens zien. De laatste keer dat ik hun zag, was op Schiphol. Emotioneel afscheid nemen van elkaar. Op 19 oktober kan ik hun weer knuffelen. Natuurlijk hebben we nog altijd contact via whatsapp maar elkaar zien en hele dag met elkaar doorbrengen is toch ietsje anders. IK BEN HER ZIN IN!

De programma's zijn van 10 u tot 17 u. Het wordt dus vroeg opstaan. Het is nog wel lang reizen vanuit het zuiden. Maar voor zo'n leuke dagje doe ik er alles voor.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Emmysukchaiwan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories