Wie weet staat daar het volgende avontuur op mij te wachten

Ik zit weer even op facebook rond te kijken (onder de les,oooh niet goed) en er komt weer een berichtje langs van een project dat ik heb bezocht in Malawi. Het is mooi om verschillende lokale mensen te zien waarmee ik bijvoorbeeld heb samengewerkt om een dak te maken van een school of heb meegeholpen op een kinderopvang. Op de foto zijn deze mensen te zien terwijl ze bezig zijn een nieuw sportveld aan te leggen voor de jeugd zodat ze een plek hebben waar ze samen kunnen spelen. Het geeft me elke keer weer een fijn gevoel als ik dit soort dingen lees en zie. Ze zijn goed bezig daar! :)

Ik heb gisteren mail contact gehad met iemand van de woonvorm Pluryn. Binnen deze organisatie in Nijmegen woon ik. Ik vertelde haar wat over mijn ervaringen uit Malawi en heb haar gevraagd of ik een stuk mag schrijven zodat dit ook bij andere jongeren in deze organisatie ( verspreid over verschillende plaatsen in Nederland) terecht kan komen. Ik wil deze jongeren ,die net als ik ook een lichamelijke beperking hebben, inspireren door mijn ervaringen te delen en hun te laten inzien dat ze het niet als iets negatiefs moeten zien dat ze een beperking hebben maar dit als kans moeten zien om de uitdaging met zichzelf aan te gaan en hun dromen moeten najagen!

Vanavond ga ik naar een info avond bij mij op school. Er komt een ontwikkelings-organisatie waar de school mee samen werkt vertellen over hun vrijeilligersreizen. Mijn school wil de leerlingen namelijk de kans geven om af te reizen naar Peru om daar in contact te komen met lokale leeftijdsgenoten. Vanavond laat ik het allemaal maar over mij heen komen en wie weet staat daar dan wel mijn volgende avontuur op mij te wachten..

Contributions, Comments & Kudos

Les net je "Grenzen zitten in

Les net je "Grenzen zitten in je hoofd, niet in je lichaam" blog. Je schrijft mooie stukjes!

Peru is super leuk. Ik ken

Peru is super leuk. Ik ken iemand die daar een paar jaar geleden is geweest. Succes met je toekomst avonturen! ;)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
16 3
Selected Categories