Naar Ethiopië

En dan is het helemaal officieel!! De mei-maand is Ethiopië-maand, ik zit dan een maand bij een van de projecten van Be More. Moet zeker weer een ongelofelijke ervaring worden. Een nieuw project in een land waar ik niet eerder ben geweest. Na mijn FOHO avontuur (Oeganda) van afgelopen juli heb ik de smaak blijkbaar goed te pakken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook hier iets goeds kunnen neerzetten.. Snel maar eens een vliegticket boeken en spullen bij elkaar rapen. Zin in!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Koen Roddeman
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
7
Selected Categories