Welkom op mijn wereldsupporter profiel!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dieske Kruisselbrink en ik kom uit Westendorp (Gelderland). Komende zomervakantie (21 juli t/m 6 augustus) ga ik ontwikkelingswerk doen in Malawi, een armoedig land gevestigd in het zuidoosten van Afrika. De expeditie waar ik aan deel ga nemen wordt georganiseerd door de organisatie Worldmapping. Deze stichting maakt het voor jongeren van 14 t/m 18 jaar mogelijk om vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden te doen.

Sinds kort heb ik me aangemeld bij wereldsupporter om in aanmerking te komen voor een milleniumdoen toelage. Dit heb ik gedaan omdat ik zo'n €2800 nodig heb om ter plaatse een verschil te maken en mijn reis te financieren. Ik raad jullie aan om eerst een kijkje op mijn eigen weblog (http://blog.worldmapping.nl/dieskekruisselbrink) te nemen, daar staat meer informatie over mijzelf, mijn expeditie en over de dingen waar ik sinds februari mee bezig ben geweest. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als het inzamelen van geld, media aandacht, de eerste informatie dag van worldmapping enzovoorts. Voor contact kun je mailen naar dieskekruisselbrink@hotmail.com

Groetjes Dieske Kruisselbrink

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.