Eerste (echte) verhaal Project Imagine all the people in de krant!

Voor mijn project Imagine all the people werk ik in 2,5 jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik minstens elke maand een stukje over mijn ervaringen in verhaal-vorm. Op die manier wil ik proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Via verschillende media probeer ik zo de doelen van het project te bereiken: de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.

Vorige week stond er voor het eerst (na de introductie) één van mijn stukjes in de krant, over mijn ervaringen tijdens de TEFL-cursus in Sevilla: ¨La bamba... English way¨. Vanaf nu zal er elke maand een verhaal gepubliceerd worden!

Zie ook mijn blog: ¨De halve wereld rond in 24 uur¨ en ¨De dit-is-me-de-eerste-drie-dagen-in-Quito-opgevallen top 5¨ Maandag begin ik mijn vrijwilligerswerk bij CENIT (Centro de la Nina Trabajadora, httppublic://blog/forum_project_imagine_all_the_people_20_aug_0.jpgwww.cenitecuador.org/en/about/background) in Quito met een introductie van een week, voordat ik er 3 maanden aan de slag ga als geneeskundestudent in de kliniek... daar zullen vanzelf ook meer verhalen van komen!

Wil je meer weten over dit project (wat doe ik precies, waarom en hoe) wil je weten wie ik eigenlijk ben, of wil je me volgen kijk dan eens op: httpspublic://blog/forum_project_imagine_all_the_people_20_aug_0.jpgnellyontour.wordpress.com/ of vind project Imagine all the people op facebook. www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086

Groetjes uit Ecuador!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.