Mijn wereldsupporter song: Antenna - Fuse ODG

Dit liedje brengt hele mooie herinneringen van mijn vrijwilligerswerk in Ghana bij me naar boven. Ik heb daar een jongen ontmoet, en die heeft me pas echt laten zien wat belangrijk is in het leven. Als ik dit liedje hoor, zie ik mijn allerbeste vriend van de hele wereld Steven weer voor me dansen. En lachen. Het was heerlijk om hem soms even te zien lachen.

Antenna - Fuse ODG

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jjjkindt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd