Heel veel positieve energie!

Vanmiddag heb ik op school een meisje uit mijn klas helemaal enthousiast kunnen maken over het worden van een Wereldsupporter. Ze vroeg mij een hoop dingen hierover en komende week ga ik haar in de pauze wat meer vertellen over wat het nu precies inhoud dat Wereldsupporter zijn en natuurlijk hoe goed maar ook hoe leuk het is om te doen. Yess, weer een Wereldsupporter erbij! Verder ben ik druk bezig met een hoop dingen en ik zal ze hier even op een rijtje zetten.

Zo ga ik binnenkort een presentatie geven op mijn school. Hierin ga ik vertellen over mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn reis en wat het doen van vrijwilligerswerk ,in een ontwikkelingsland, nou zo mooi maakt. Het is top om te zien hoe mijn schoolhoofd zo erg enthousiast is over waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben en hij dit enorm stimuleert. Hij hoopt doordat ik mijn verhaal vertel ook andere jongeren kan aanzetten om iets soortgelijks te gaan doen en hiermee het avontuur met jezelf, en de mensen om je heen aan te gaan.

Ook heb ik binnenkort een gesprek met het schoolhoofd zodat hij mij meer informatie kan geven over de vrijwilligersreis naar Peru die ze aan het organiseren zijn voor komende zomer. Ik ben natuurlijk nu al helemaal enthousiast dat ze dit willen gaan doen! Het is zo gaaf dat mijn school ook bewust bezig is en zich inzet voor een betere wereld.

Even iets anders, gisterenmiddag kreeg ik ineens een mailtje van Greenpeace met een uitnodiging voor de actie die zij 15 september in Amsterdam organiseren. Ice Ride zoals de actie heet zet zich in voor de bescherming van het Noordpoolgebied en wordt in 31 landen gehouden, verspreid over de hele wereld.
De bedoeling is dat de mensen die het leuk vinden deze dag naar Amsterdam komen om mee te doen aan de 9 kilometer lange fietstocht door Amsterdam om op een vrolijke wijze te pleiten voor het beschermen van het Noorpool. Samen met een vriend van mijn Malawi reis ga ik hier aan meedoen. Dat wordt lachen!

De dag voor de actie van Greenpeace (14 September dus) ga ik weer gezellig meehelpen in Utrecht op de infodag van Worldmapping. Lekker mijn verhaal vertellen en jongeren inspireren want ik vind het zo iets moois om te kunnen doen!

Motivate the people around you.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories