Mensen enthousiast maken met je eigen verhalen!

Sinds ik terug ben in Nederland, ben ik tegen iedereen aan het vertellen over mijn ervaringen! Ik vind het super leuk om erover te praten en iedereen is benieuwd naar mijn verhalen. Ik heb zelfs een maar vriendinnen die door mijn verhalen ook steeds benieuwder worden naar vrijwilligerswerk doen, wat ook super is natuurlijk. Als je gewoon door je verhalen te vertellen mensen enthousiast maakt om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Een aantal vriendinnen zijn ook echt serieus aan het kijken naar organisaties en natuurlijk stuur ik ze dan ook door naar Wereldsupporter, want het is natuurlijk super lekker om een subsidie te krijgen voor iets dat leuk is om te doen en ook nog leuk blijft om te doen! Ik hoop dat ik nog veel meer mensen enthousiast kan maken met mijn verhalen, want door verhalen ontstaan toch de meeste vrijwilligers!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
454