interview van een Lokale jongere.

Ik heb in Uganda iemand geïnterviewd. dit interview vertel ik nu in deze blog.

 1. wat is je naam?
  joseph heli.

 2. waar ben je geboren?
  In Uganda bij lwengo.

 3. hoelang doe je al vrijwilligerswerk voor lwengo?
  Ik doe dit al ruim 6 jaar.

 4. wat heb je gedaan voordat je vrijwilligerswerk ging doen?
  Ik was eerst een leraar op een school. Maar ik vond het op een gegeven moment niet meer leuk om dat beroep uit te oefenen. Ik heb toen met al mijn gespaarde geld 3 hectaren grond gekocht. Daar heb ik nu allemaal verschillende fruit planten en bomen groeien. En dat verkoop ik om aan mijn geld te komen.

 5. waarom wil je project lwengo helpen, en niet een ander project?
  het liefst zou ik iedereen willen helpen. Maar ik ben in lwengo geboren en ben ik opgeroeid. daarom heb ik voor dit project gekozen om te helpen.

 6. Hoe testen jullie of de bevolking het veilig doet?
  We gaan wekelijks langs families met een vragen lijst. In die vragenlijst staan allemaal vragen van, wat doen jullie voor de kost, ben je getest op HIV, hoeveel verdienen jullie per maand, hoeveel kinderen hebben jullie. Wij kijken dan ook zelf hoe het huis er uit ziet. En zo kunnen we met deze vragenlijst kijken welke families we eerst moeten helpen. en of alles gewoon goed gaat.

Ik sloot af met een wat grappige vraag waar Joseph helemaal enthousiast over was.

 1. Houd u van voetbal? zo ja, wat is uw lievelingsclub
  Ja maar natuurlijk hou ik van voetbal. mijn lievelingsclub is natuurlijk Arsenal. Wij kijken altijd naar de Engelse voetbalcompetitie.

dit was mijn interview aan Joseph.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sjoerdtros
Content
Access level of this page
 • Public
 • WorldSupporters only
 • JoHo members
 • Private
Statistics
0
Selected Categories