Telefoontje

Vorige week werd er aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om ervaringsdeskundige voor Malawi te zijn voor een meisje die erg zit te twijfelen tussen Zuid-Afrika en Malawi. Natuurlijk wilde ik dat! Dus zodoende werd ik vandaag gebeld door Zoë.

Ze was ontzettend enthousiast en wilde van alles weten. Volgens mij had ze ook een heel lijstje met allemaal vragen naast haar liggen, want elke keer had ze wel weer een andere. Zo vroeg ze onder andere hoe het is om in de community te slapen en of het wel slim is als je geen kampeerachtergrond hebt. Haar voornaamste struikelblok was dat je in Zuid-Afrika veel projecten deed met kinderen, wat ze dus erg leuk vond, maar dat was niet zo in Malawi. 'Natuurlijk wel!', was mijn antwoord. 'Kinderen zijn overal! 24/7! Ze rennen honderden meters om je te zien en zullen er dus ook altijd zijn.' Wat haar nog meer enthousiast maakte maar de keuze natuurlijk nog moeilijker maakte! Uiteindelijk heb ik alles verteld over het slapen, de projecten, geld inzamelen, etc. Eigenlijk dus gewoon alles!

Ik legde de telefoon neer met een goed gevoel. Ze was zo enorm enthousiast. En wat is het toch leuk om anderen te inspireren. Ik merkte echt dat ze Malawi heel erg leuk vond. En wat ik zeker merkte is dat ze 100% zeker met Worldmapping op reis gaat volgend jaar. En al helemaal na ons telefoontje. Weer eentje erbij!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
380