Wat ben ik van plan?

Ik ga 22 september een high tea geven voor 40 mensen. en ik gebruik daar voor Max Havelaar producten en biologische producten uit de winkel en uit eigen tuin. omdat de producten niet helemaal met een vervoer middel naar Nederland hoeft te reizen dus dan is het beter voor het milieu en de producten zijn niet bespoten. Ik stimuleer ook mensen om Max Havelaar producten te gebruiken. omdat de boeren hiervoor een eerlijke prijs krijgen Ik ga ook in mijn dagelijks leven minder gebruike maken van water en licht. Dus als het licht ga ik niet de lamp aan zetten. Na de reis hou ik een borrel met een diapresentatie waarbij ik ook verantwoorde producten ga gebruik.
Eva Mulder

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.