Vegetarische eten

Al een maand lang heb ik geprobeerd om minder vlees eten. Twee weken vegetarisch eten in Uganda heeft wel indruk om mij gemaakt! Terug in Nederland had ik opeens geen zin in vlees. Ik kreeg het idee dat ik vlees niet nodig heb.

Ik geef mezelf 2 maanden de tijd om afscheid te nemen van vlees. Daarna ik wil een vegetariër worden. Het is gezond voor jezelf en anderen. Natuurlijk doe ik het ook voor de dieren. En als je weet hoe je de groenten lekker kan voorbereiden, heb je echt geen vlees nodig.

Gelukkig zijn er mensen om me heen die vegetarisch zijn. Het is gemakkelijker als je wordt gesteund door je vrienden en familie. Mijn vader vindt het idee maar niks. Hij zegt altijd: 'Eet waar je zin in hebt'.

Vlees kan ik mijn maaltijd schappen maar vis vind ik wel belangrijk! Dus ik word een half vegetariër. Het is wel belangrijk dat je genoeg voedingsstoffen naar binnen krijgt. En vis is te heerlijk om het niet te eten.

Ik ga mijn best doen en zo hoop ik dat ik iets kan bij dragen aan de wereld!!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Emmysukchaiwan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories