Back in Holland

Wauw wat heb ik onwijs genoten in Uganda. Echt wow.. Ik heb er nog steeds geen woorden voor.
Op ukomo-ndoto.blogspot.nl probeer ik het allemaal een beetje te vertellen.
Ennnnn milleniumdoen kan beginnen!! Yes yes let's go!

Ik heb vandaag al een mooi begin gemaakt door op een worldmapping informatiedag te helpen door mijn verhaal te vertellen en vragen van 'wie weet toekomstige worldmappers' te beantwoorden. Ik vind het nog steeds geweldig om over Uganda te praten. Dus dat is geen enkel probleem!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jette Mes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories