Dit zijn mooie dagen

Weer een super mooie dag achter de rug vandaag! Het was een dag waarin Jules en ik (allebei wereldsupporter en Worldmappers) weer een hoop jongeren enthousiast hebben kunnen maken en onderdeel konden zijn in hun eerste stappen van het avontuur dat ze gaan maken!

Vanochtend ging ik met mijn moeder en Malawimaatje Jules op naar Nijmegen voor de informatiedag van Worldmapping om Jetske van der Schaar (mede-oprichtster van deze organisatie) te gaan helpen met het inspireren van een hele hoop jongens en meiden die er over na zitten te denken om met Worldmapping op reis te gaan. Ondertussen ging mijn moeder één verdieping lager in het gebouw naar de informatie over Eerlijk Reizen van BeMore want ze is zo enthousiast over mijn verhalen en ervaringen dat ze niet kan wachten ook het avontuur aan te gaan en vrijwilligerswerk te gaan doen in Malawi! Dit maakt me natuurlijk super gelukkig dat snap je wel!! :) Het is zo mooi om het effect te zien wat je kunt bereiken door jouw verhaal te vertellen! Ik word er zelf ook elke keer zo ontzettend blij van dat ik het mag doen! Dan is het hélemaal leuk om op een dag als vandaag van een moeder van twee geïnteresseerde meiden te horen dat we zo veel enthousiasme uitstralen en het super mooi is om naar onze verhalen te luisteren. Dat is echt gaaf!
Dit was voor mij de 2e keer dat ik heb geholpen op een worldmapping infodag en er gaan er nog vele volgen als het aan mij ligt!
14 september staat de volgende infodag op het programma!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories