Oud collega opzoeken in Indonesie

Een oud collega opzoeken in Indonesië

 

Hoe leuk is dat een collega waar ik mee samen heb gewerkt in Azerbeidzjan opzoeken in Indonesie. Haar familie mogen ontmoeten en zo meer van de cultuur leren kennen en haar vrienden.

We zijn naar een bioscoop gegaan en hebben leuke barretjes op gezocht en ik ben gaan eten bij een pizzahut na alle rijst van de afgelopen maanden had ik zin in een pizza.
We hebben de nacht samen door gebracht wat wel heel prettig was want ik zat in een eng achteraf straatje waar het donker was en smal.

De volgende morgen zijn we met een vriend van haar naar Taman Mini Indonesie gegaan dit is een soort madurodam van Indonesie waar je alle kleine eilandjes ziet met alle informatie over de cultuur.

Monica is moslima en nam mij mee naar de Moskee officieel mocht dit niet omdat ik geen moslima ben ik kreeg een hoofddoek om maar monica vond het toch iets te spannend daarom hebben we het op een gegeven moment op een rennen gezet. Het was wel echt een hele bijzondere ervaring om hier binnen te zijn te bidden en te mogen kijken.

Savonds zijn we naar haar oom&tante gegaan en mocht ik bij hun een paar dagen verblijven. Ik werd hartelijk ontvangen en het was heel bijzonder om zo mee te draaien in het gezin.
We zijn naar het Jakarta Theater geweest en hebben een streetdance film gezien, daarna al dansend naar de auto gegaan.

4 augustus was het de bedoeling te vertrekken naar Vietnam maar dat feest ging helaas niet door er is vias on arrival dus ik liep de kans direct terug gestuurd te worden naar huis daar had ik nog geen zin in. Dus heb ik op het laatst besloten nog even in Jakarta te blijven en besloten via Thailand (bangkok) mijn reis door te zetten naar Vietnam.
Meer hierover weten lees mijn blog.

Heb jij wel eens iemand opgezocht die je in een ander land had ontmoet ? Hoe was deze ervaring ? Vertel erover wij zien en lezen dit soort verhalen graag terug op worldsupporter

 

 

 

Image
Follow the author: YeswomenEvelien
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]