Welk visum regelen voor een reis naar Puerto Rico?

Toeristenvisum

Voor Puerto Rico heb je geen visum nodig als je tot maximaal 90 dagen blijft. Het eiland is een territorium van de Verenigde Staten en daarom gelden voor Puerto Rico dezelfde toelatingseisen als voor een vakantie in Amerika. Dat betekent dat je in het bezit moet zijn van een paspoort dat na vertrek nog minstens 6 maanden geldig is. Daarnaast moet je beschikken over een vliegticket voor de terugreis of een vlucht naar een andere bestemming.

Daarnaast dien je net als voor een bezoek aan de Verenigde Staten een aanvullende reistoestemming te vragen, de zogeheten ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dat moet minimaal 72 uur voor vertrek en kan eenvoudig via de website: esta.cbp.dhs.gov/esta.

 

Contributions

Blog of Travel Supporter
Content
Image
Statistics
3
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Travel & Move
Country / Region
Language
Nederlands