Welk visum regelen voor een reis naar Uruguay?

Een toeristenvisum is niet verplicht voor een verblijf tot 90 dagen. Retour of onwardticket is officieel verplicht, maar hier wordt in de praktijk bijna nooit om gevraagd. Vraag wel na bij je vliegtuigmaatschappij of ze je zonder mee laten vliegen. Voor meer informatie over langer blijven, zul je bij de ambassade in Den Haag moeten zijn.

De meest actuele informatie check je door te mailen of bellen naar de Uruguayaanse embassade: (003170) 360 98 15 / 6, uruholan@wxs.nl

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Travel Supporter
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
14
Connect
WorldSupporter Resources

Welk visum regelen voor werk, vrijwilligerswerk of een reis naar Brazilië?

  • Toeristen in het bezit van een Nederlands paspoort hebben geen visum nodig voor Brazilië. Dit geldt alleen voor een verblijf van minder dan 3 maanden in het land.
  • Bij aankomst in Brazilië krijg je een toeristenstempel voor 30 dagen. Blijf je langer? Laat het dan weten bij binnenkomst, dan is de kans groter dat je een stempel voor 90 dagen krijgt. Anders kun je je visum later nog verlengen tot maximaal 90 dagen.
Image

Welk visum regelen voor werk, vrijwilligerswerk of een reis naar Argentinië?

  • Een toeristenvisum is niet verplicht voor Argentinië bij een verblijf tot maximaal drie maanden. Bij aankomst krijg je een toeristenkaart voor een verblijf tot 90 dagen. Je hoort wel in het bezit te zijn van een retourticket en een geldig paspoort. Vliegmaatschappijen controleren hier streng op. Verlengen van dit toeristenvisum kan, maar houdt er rekening mee dat je dit al twee maanden voordat de toeristenkaart verloopt moet doen, en dat er hoge kosten bij komen kijken.

Werkvisum

Image
Selected Categories