Bloggen voor inspiratie? Dit is wat ik ga doen!

Bloggen voor wereldsupporter.nl om andere mensen te inspireren zich in te zetten voor een betere wereld. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar ik vind het toch best lastig. Hoe doe je dit nu?

Ik heb mijzelf voor de komende maand het volgende voor genomen om andere mensen te inspireren. Wanneer ik lees of hoor over andermans avonturen in het buitenland raak ik altijd geïnteresseerd en geïnspireerd. Wat ik van de verteller hoor ga ik op me zelf projecteren. Dan ga ik dromen en denk ik : “Wat als ik……”

Dat brengt mij tot mijn eerste idee voor het inspireren van andere mensen voor de komende maand. In mijn netwerk bevinden zich vrijwilligers die zich hebben in gezet overal in de wereld. Mijn plan is om deze mensen te interviewen en hun belevingen op wereldsuporter met jullie allemaal te delen. Zo kun je te weten komen wat voor een soort vrijwilligerswerk er allemaal is en hoe mensen hier hun persoonlijke draai aan geven. Wie weet zit er ook wat voor jou tussen of helpt het je jouw eigen ideeën verder vorm te geven.

Ondertussen ben ik druk bezig met het vertellen van mijn verhaal aan andere mensen in mjin omgeving. Zo hoop ik ook een klein vuurtje aan te wakkeren bij de luisteraars om zelf op pad te gaan en vrijwilligers werk te vinden wat bij jou past, of om er gewoon meer over na te denken dat de wereld veel groter is dan jij denkt.

Wanneer ik eindelijk mijn hele reis avontuur in beeld heb uitgewerkt wil ik ook gaan kijken of ik ergens presentaties kan gaan geven, om zo meer mensen te bereiken. Over eventuele geld inzameling acties voor goede doelen heb ik nog niet nagedacht. Ik wil eerst iets vinden waar ik me voor wil inzetten, daarna pas een actie bedenken.

Op dit moment ben ik druk bezig met het zoeken van een kamer voor mijn nieuwe studie, namelijk internationale ontwikkeling studies.

mijn vraag voor jullie is: Hoe laat jij je inspireren?
laat het me weten in een reactie!

Groetjes Anna

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Anna Visscher
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd