Voor De Wereld Van Morgen - Duurzaame innovaties

Wat is Voor de Wereld van Morgen

Voor de Wereld van Morgen is een online platform van ASN Bank. De missie van ASN is het verduurzamen van de samenleving. Dat doen ze door het geld van klanten op de juiste manier te investeren, met respect voor mens, dier en natuur. Dit helpt ook om duurzame ondernemingen te helpen groeien. Op die manier stimuleert ASN Bank duurzame vooruitgang. Voor de wereld van morgen is een duurzame innovatieve online crowdfunding shop die bestaat uit 40 mensen. De mensen krijgen elk een

Op het platform Voor de Wereld van Morgen ikrijgen startups en ondernemers een vliegende start. Dat komt door de kennis, publiciteit, geld en een veelzijdig netwerk van ASN Bank. Maar ook door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs en Crowdfunding. Voor een groot aantal duurzame ondernemers is Voor de Wereld van Morgen een succesvolle springplank. Zo zijn Seepje en Fairphone ooit begonnen met het delen van hun slimme idee op dit platform! Dagelijks vind je hier nieuwe projecten van duurzame ondernemers en inspirerende blogs. Daarom raad ik aan om een zo nu en dan een kijkje te nemen. Niet alleen de start-up projecten zijn intressant maar ook de dagelijkse blogs.

Voor de Wereld van Morgen Thema's

Omdat duurzaamheid een breed begrip is stelt de Wereld van Morgen 3 centrale thema's, deze sluiten aan op de pijlers van ASN Bank.

  Mens en samenleving: Projecten binnen dit thema zijn gericht op producten en diensten gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden voor een eerlijke prijs. Maar ook op het bevorderen van sociale cohesie en innovatie binnen de zorgsector. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een fairtrade kledingmerk of een initiatief dat eenzaamheid bij ouderen tegengaat. Binnen dit thema vallen ook projecten die zich inzetten voor een sociale en zorgzame samenleving.

  Natuur en milieu: Binnen dit thema vallen projecten die zich richten op het besparen van waardevolle grondstoffen, het terugdringen van afval en het behoud van natuur. Zo kun je denken aan ondernemers die zich bezighouden met een oplossing voor plastic in zeeën en oceanen. Aan initiatieven die bijdragen aan het behoud van biodiversiteit. Maar ook initiatieven op het gebied van plantaardige voeding en waterbesparing.

  KlimaatbeschermingIn dit thema vind je initiatieven die werken aan duurzame energievoorziening en energiebesparing. Maar ook innovaties op het gebied van transport & vervoer  en slimme oplossingen die bijdragen aan  (CO2-neutraal)bouwen en wonen. Kortom innovatie in de energiesector en in de bouw-  en transportsector

  Als jij een duurzaam idee hebt en graag een project wilt beginnen, dan raad ik je zeker aan om op de websie van Voor de Wereld van Morgen een kijkje te nemen. Daarnaast kan je op deze pagina zien welke projecten er al gestart zijn.

  Voor de wereld van morgen

  Voor de wereld van morgen
  Follow the author: mike123
  Comments, Compliments & Kudos

  Add new contribution

  CAPTCHA
  This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  Image CAPTCHA
  Enter the characters shown in the image.
  Voor de wereld van morgen
  Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
  Statistics
  [totalcount]