Een buitenlandavontuur - Hoe doe je dat? Deel 1

Per jaar vertrekken duizenden mensen naar het buitenland. Ze gaan op wereldreis, vertrekken voor werk of de liefde. Soms gaan ze tijdelijk en soms 'voor altijd'. Via de huidige media krijgen we vaak een inkijke in iemands avontuur. We zien mooie plaatjes van mensen en hun nieuwe leven. Maar hoe doe je dat nou precies zo'n buitenlandavontuur? Waar begin je mee en wat komt er allemaal bij kijken? In 4 blogs neem ik je mee om je te laten zien welke stappen je kunt zetten om ook zo'n avontuur aan te gaan. 

Ieder blog behandelt een onderwerp:
1. Het begin
2. Het plan
3. De uitvoering
4. Na de emigratie

Het blog van vandaag staat in het teken van het begin en draait helemaal om de vraag 'waarom' jij naar het buitenland wilt. Het hele blog kun je hier lezen. In het blog vind je ook vragen die je helpen bij het achterhalen van jouw 'waarom' en je drijfveren.

De eerste stap om je buitenlandavontuur aan te gaan is het weten wat je wilt. Als je dat weet en ook waarom je dat wilt, ben je klaar voor de volgende stap. En dat is het uitzoeken van de mogelijkheden waarop je jouw avontuur kunt waarmaken. Daar ga ik in het blog van volgende week verder op in. Ik wens je veel plezier bij stap 1 van jouw buitenlandavontuur. Als je wilt; laat dan in een reactie weten wat jouw ‘waarom’ is.

Image
Follow the author: emigratiecoach
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]