Pennen en stiften voor Chayof!

Ik weet zeker dat dit jou weleens overkomt: Je pen is leeg, dus gooi je hem in de prullenbak.

Al een aantal maanden loop ik met het idee rond om een sponsoractie voor Chayof te verzinnen. Maar door de drukte met school, stage, werk en korfbal heb ik maar weinig tijd. Al snel kwam ik erachter dat ik het toch wel lastig vond om dan nog een goede actie te verzinnen…
Julie Ruskamp die een maand eerder dan mij naar Malawi en het project Chayof gaat, vertelde mij over het idee om pennen te verzamelen voor Terracycle. Dit is een bedrijf dat de pennen en stiften recyclet. Als ik minimaal 5 kilo aan pennen en stiften opstuur, krijg ik daar ongeveer 2 euro per kilo voor. Dus mijn doel ik zoveel mogelijk kilo binnen te halen. Een super leuke, handige en duurzame actie dus!

Jij kan mij daarbij helpen! Verzamel zoveel mogelijk lege pennen en stiften, vraag aan iedereen om je heen om ze te bewaren. Dan steun je niet alleen mij, maar vooral Chayof, want daar gaat de opbrengst naar toe.

Je kunt de pennen t/m 15 juli bij mij inleveren. Ik ga proberen op een aantal plekken een doos neer te zetten, waar de pennen en stiften ingegooid kunnen worden en anders kun je altijd een mailtje sturen naar vaneijkannemieke@gmail.com. Dan kan ik je meer informatie over de actie en het project geven en kunnen we samen bekijken hoe jouw lege pennen en stiften bij mij kunnen komen.

Alvast super bedank!

Liefs, Annemieke

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annemiekevaneijk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.