Plannen na thuiskomst

Ik ben van plan om aandacht te vragen voor wat ik heb gedaan in Suriname door een bericht te laten plaatsen in de lokale krant (Flevopost) waarbij ik de cheque uitreik aan de kinderen in het kindertehuis. Momenteel wordt daar aan gewerkt. Er is contact gelegd met de krant.

Ik ben daarnaast van plan om op mijn oude stage school een presentatie te geven over wat ik gedaan heb in Suriname en op die manier de kinderen te inspireren ook zoiets te gaan doen.
Omdat het een christelijke school is, doen ze ook aan zendig. Dus wie weet kan er geld ingezameld gaan worden voor het kinderhuis.

Ik wil wat vaker geld doneren aan een organisatie en eventueel lid worden ervan.

Nog vaker over mijn ervaringen vertellen tegen kennissen en anderen die ik voor het eerst zie na terug komst om zoveel mogelijk te delen.

Zelf een keer Vrijwillig Wereldwijd helpen door mee te gaan op een vrijwilligersdag als ze bijvoorbeeld op een markt of beurs staan om zo meer vrijwilligers te werven.

Contributions, Comments & Kudos

--

Wat een goede voornemens voor als je thuiskomt! Gaat je vast en zeker helemaal lukken!!

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Alyssa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.