Uganda here we come!

Het is bijna zover nog maar 9 dagen, dan vertrekken we met de hele klas naar Lwengo Nkunyu in Uganda. We hebben erg veel acties gedaan om geld op te halen. En er echt naar toegeleeft. Ben erg benieuwd wat ik daar zou kunnen tegen komen, maar wat mijn verwachting is: Mensen die met iets heel kleins heel erg gelukkig kunnen zijn. De kinderen daar lijken me echt fantastisch! Het gave is dat je met een klein beetje hulp al heel veel verschil kunt betekenen.

Vorige week hebben we een bijeenkomst gehad met de ouders om de laatste dingen te bespreken. En konden we nog vragen wat onduidelijk was. Het komt steeds dichterbij en de zenuwen beginnen op te spelen. Donderdag ga ik de laatste inkopen doen voor Uganda. En wat is dat moeilijk zeg om kleren te kopen die niet te warm zijn maar die je wel mag dragen voor Uganda. Ik zie ontzettend op tegen de vliegreis want wat moet ik 8,5 uur lang doen in het vliegtuig, ik heb berekend dat ik wel ongeveer 10 films achter elkaar kan kijken.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of juanita
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories