World Supporter Song

Niemand die mij kent zal ervan opkijken dat ik een lied van Robbie Williams kies als wereld supporter song. Ik heb het nummer 'Eternity' gekozen, omdat ik vind dat de tekst aansluit bij de landen in de derde wereld. De opzet van het liedje met bijbehorende clip gaat over de liefde, maar dat is maar net welke interpretatie je eraan geeft. Het gaat over het wegnemen van angst, en over vrijheid. Ook gaat het over dat de tijd snel gaat, en daarmee wil ik duidelijk maken dat je moet genieten van elke dag. Wij doen dat op onze manier in Nederland, maar mensen en in kinderen in Uganda zullen niet per se minder genieten van het leven, alleen omdat ze het minder luxe hebben!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Shanna van Breukelen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.