Hakuna Matata wereldsupportersong

Na een tijdje zoeken en nummers geluisterd te hebben ben ik eruit gekomen dat ik Hakuna Matata leuk vind. Het betekend geen zorgen en het liedje is gewoon heel leuk en best wel bekend. Ik vind Hakuna Matata een mooi woord en een goede betekenis. Dat vind ik wel passen bij Afrika.

Dit is de link van het liedje
http://www.youtube.com/watch?v=mSW4Mqihbd4

Over 18 dagen vertrekken we al naar Uganda. Vind het heel spannend om daar heen te gaan. We zijn er al zo lang mee bezig en nu komt het ineens zo dichtbij. Ik ben heel benieuwd naar Uganda!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of manel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
12
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.