Nog 2 weken en dan is het zo ver..

Mijn eerste officiele post op wereldsupporter, want nog maar 2 weken en dan is het zo ver..

Voor het eerst ga ik 3 maanden alleen op reis, en ga ik vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Op donderdag 23 mei vertrek ik naar Vietnam! Om eerst een week het midden van Vietnam te verkennen, en daarna 4 weken vrijwilligers te gaan doen in het plaatsje Can Tho met de organisatie Vrijwillig Wereldwijd.

Hier zal ik verblijven in een vrijwilligershuis met 7 andere vrijwilligers. Twee aan twee zullen wij op de verschillende projecten aan de slag gaan. Deze projecten variëren van het engelse les geven aan arme of gehandicapte mensen tot het verzorgen van weeskinderen. Hierdoor kun je op verschillende plaatsen hulp bieden en ervaring op doen.

Na deze bijzondere ervaring, ga ik Azie verder verkennen. Met een enorme rugzak ga ik Cambodja en Thailand in!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lauramarijnissen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories