Reiskringloop

Hallo iedereen,

Vorige keer heb ik jullie al verteld over onze reiskringloop. Op 23 april zijn een paar meiden van onze groep naar JoHo Groningen gegaan en de opgehaalde spullen ingeleverd. Helaas kon niet iedereen meegaan i.v.m. de oefenexamens.

Wat een geweldig idee is het eigenlijk, een reiskringloop. Wij hebben de spullen niet meer nodig en/of gebruiken ze niet meer en nu kunnen deze spullen gewoon weer goed gebruikt worden!

Ik ben blij dat we als groep deze activiteit gekozen hebben.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jacqueline Veldhuis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.