Weggaan stap 6: lanceer de sponsor-actie van de week

Met nog maar twee dagen te gaan voor overmorgen de blessuretijd ingaat, deze persoonlijke sponsor-actie: wie voor 25 euro of meer wil sponsoren óf elke maand een kleine bijdrage wil doen, krijgt: 1. M'n boek(je) 'Cadiz, een jaar binnen de muren van dreambubble city (over geduld, Carlos, engelbewaarders en broccoli)' met meer dan 20 verhalen in 50 pagina's (voor een idee van de verhalen, kijk op httppublic://blog/cd_triangles_0.jpgtinkywong.webnode.nl/blog/ )
2. Mijn cd 'Triangles in the air' met eigen nummers in het Engels, Spaans en Portugees (voor een idee van de liedjes, zie de onderste tien video's op mijn youtube-kanaal httppublic://blog/cd_triangles_0.jpgwww.youtube.com/user/NellyGuitar2 )
3. De cd '11 songs of the world in a red hat' met bekende en minder bekende covers uit verschillende uithoeken van de wereld...

De eerste bestellingen en reacties zijn al binnen, verrassend veel mensen vinden het leuk om op zo'n manier het project te helpen en er iets persoonlijks voor terug te krijgen dat met het project te maken heeft.

Heb je interesse in de sponsor-actie? Laat me gerust even wat weten via de mail (nellekereckers@gmail.com)! Eén van deze dingen los kopen mag natuurlijk ook... Alvast bedankt!

Voor mijn Project Imagine all the people ga ik in 2 jaar in verschillende landen en werelddelen minstens 3 maanden vrijwilligerswerk doen bij verschillende projecten. Door op een leuke manier verhalen te schrijven over dingen die ik meemaak, hoop ik de wereld een beetje groter te maken. Zo kunnen we onszelf beter zien als een deel ervan, en hopelijk krijgen anderen zo ook zin / zien ze de mogelijkheden om zelf óók iets bij te dragen. Als je benieuwd bent naar het hele plan, de verhalen en/of nieuwtjes, kijk op: httpspublic://blog/cd_triangles_0.jpgnellyontour.wordpress.com/

Image
Follow the author: Nelly2012
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]