Avontuur in Zuid Amerika

Hoi allemaal,

Over 2 dagen dan is het zover, dan start mijn avontuur in Zuid Amerika.

Na al eerder de Azië en Afrika verkent te hebben, wordt het nu tijd om de grote oceaan over te steken. Ik ga mijn dromen waarmaken om voor langere tijd als vrijwilliger aan de slag te gaan in het buitenland.
Maar dan welk land? Na lang twijfelend heb ik gekozen om naar Peru te gaan, naar de stad Cuzco. Daar ga ik eerst beginnen met een taalcursus Spaans om daarna voor ongeveer 6 maanden aan de slag te gaan als vrijwilliger bij een project genaamd La Esparanza. Dit is een meidenopvang voor meiden tussen de 10 en 25 jaar die te maken hebben gehad met seksueel en lichamelijk geweld. Deze meiden (en hun babies) kunnen niet meer terecht bij hun familie. Wat mijn werkzaamheden precies zulen inhouden weet ik pas als ik in Cuzco ben.

Natuurlijk wil ik ook nog wat zien van de omgeving en wil ik na het vrijwilligerswerk rondreizen door Peru, Bolivia en Chilli. Uiteindelijk zal ik mijn reis afsluiten op Cuba.

Groetjes Marjon

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of marjonvanoosten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories