DIT IS HOE WIJ DE AARDE "VERNEUKEN"

We wonen al liefst 500.000 jaar op planeet aarde en in die tijd hebben we behoorlijk wat schade aangericht. Terwijl we in eerste instantie nog met de natuur samenleefde zijn we steeds meer natuur overheersend gaan leven. We kappen, bouwen, vervuilen en vernietigen, we vergeten te respecteren en te anticiperen.

De Londense animator en kunstenaar Steve Cutts maakte en zeer interessante animatiefilm over dit onderwerp. De animatiefilm genaamd MAN, probeert op een botte maar zeer waarheidsgetrouwe manier bewustwording te creëren over ons actuele gedrag ten aanzien van de aarde.

Kijk, huiver en leer...!!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Gaaf!

Onwijs leuke video! beetje slecht einde alleen :P

Hi Joey

Ja helemaal mee eens, die aliens zijn mij ook net een stapje te ver, maar vooral het begin vind ik heel sterk, waar hij die slangen aan zijn voeten trekt!!

groetjes

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
11 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.