House of Refuge

De eerste dagen bij House of Refuge: wennen. De eerste dag heb ik mijn backpack in het hoekje van m'n nieuwe kamer gezet; fijne kamer! Hier kan ik het zeker de komende tijd uithouden. Nadat ik de hele staff heb ontmoet krijg ik een korte oriëntatie over het werk hier van ate (zuster) Grace. S middags zie ik dan eindelijk de kids. 34 welgeteld. Wauw, wat een warm welkom geven ze me! Een voor een komen ze me gedag zeggen en van hun blije gezichtjes word ik ook helemaal vrolijk, het voelt al aardig vertrouwd hier.
Na veel muziek, gedans en eten ga ik toch maar eens naar bed. Morgen eerste activiteiten met de kids doen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of judithbrummelkamp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.