OPGEVEN IS GEEN OPTIE...!!!

De wereld een stukje beter maken begint ook dicht bij huis. Zo hebben we allemaal op een bepaalde manier te maken met Kanker, een afschuwelijke ziekte die nog altijd enorm veel levens eist. Onderzoek is nog zeer noodzakelijk om uiteindelijk tot dat ene geneesmiddelen te komen dat kanker voorgoed kan laten verdwijnen.
Voor onderzoek is echter geld nodig, veel geld.

Alp D'Huez, de grote meesterlijke berg in de Tour de France wordt elk jaar omgetoverd tot een berg die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Voor KWF wordt deze berg Alp D'HuZes, want deze berg wordt maar liefst zes keer achter elkaar beklommen op de fiets of met de voet. Beklommen door al die toppers die ook de strijd tegen kanker willen aangaan.

Dit jaar klimt Maud Trausel, een ontzettende stoere bikkel, deze berg maar liefst zes keer op met haar fiets voor al die mensen die zijn gestorven, strijden of hebben gestreden tegen deze ziekte. Maud zou eigenlijk gaan rennen, maar door een ernstige blessure heeft ze dit doel moeten inruilen voor de fiets, want 'opgeven is voor haar geen optie'. Maud heeft het prachtige streefbedrag van 5000,- euro voor ogen, dat ze heel graag mee die berg op wil nemen. Piet's Challenge is haar team en met z'n alle zullen zij 6 juni die berg gaan beklimmen.

'Opgeven is geen optie...!!!'

Maud en haar team kunnen alle steun en hulp gebruiken, dus wie heeft een paar euro over en wil meehelpen in de strijd tegen kanker? Kijk dan snel op;

httppublic://blog/63265_504177232974266_1677588059_n_0.jpgdeelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/maudtrausel/maud-trausel/

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.