Initiatives of Change

Ik kreeg een aanbod via Be More om mijn motivatie op te sturen naar de contactpersoon van Initiatives of Change. Met deze organisatie zou ik kans maken om gekozen te worden om mee te doen aan een jongerenconferentie in Zwitserland. Dit was een geweldig aanbod, en twijfelde geen moment en heb een uitgebreide motivatie geschreven en opgestuurd. Enkele weken later, wat wel een jaar leek, kreeg ik een mail dat ik mee naar Zwitserland mag! Wat een goed nieuws. Een internationale conferentie met allemaal jongeren die maar 1 doel voor ogen hebben: De wereld verbeteren. Ik kijk er enorm naar uit om begin augustus 5 dagen naar Caux te vertrekken!

Contributions, Comments & Kudos

--

te gek man!! en wat super dat je uitgekozen bent!!

goed van je organisatie dat ze zich daar voor inzetten, ben benieuwd naar je ervaringen daar!

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nicky
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.